Transparent træbeskyttelse

Ved brug af transparent træbeskyttelse får du en en effektiv måde at beskytte træ mod vejrforholdenes påvirkning.
Foruden beskytte træet mod råd og svamp, bevarer træbeskyttelsen også dets naturlige skønhed.
Denne type træbeskyttelse har flere fordele og anvendelsesmuligheder, hvilket gør den populær til udendørs træværk som hegn, møbler, carporte, sternbrædder, udhæng og facadebeklædning af træ.

Malingen bevarer træets naturlige udseende, ved at fremhæve struktur og åretegninger, samtidig med at den tilfører farve, som bevarer dets naturlige farve og skønhed.
Transparent træbeskyttelse er derfor ideel til anvendelse på synlige træoverflader eller tidligere behandlede overflader, bare det ikke er dækkende maling der er benyttet.

Derfor transparent træbeskyttelse

Træbeskyttelsen trænger ind i træet og beskytter mod skadelige UV-stråler, regn, fugtighed og skadedyr. Det er med til at forlænge træets levetid og reducerer risikoen for råd, skimmel, svamp og dermed forfald.
For at sikre en optimal beskyttelse, anbefales det at give træet grundingsolie. Som både beskytter mod råd og svamp også mætter og stabiliserer træet.

Der findes flere versioner af træbeskyttelsen en standard og en tixotropisk. De er begge gele agtige og kan ved omrøring blive flydende. Efter noget tid bliver de geleagtig igen, hvilket gør den ikke løber så meget på værktøjet.

Vi har et bredt udvalg af de mest almindelige og anvendte farver.

Transparent træbeskyttelse påføres med pensel, rulle eller sprøjtepistol, og den tørrer hurtigt, hvilket gør påføringen nem og hurtig.

Afhængig af hvad du skal male skal du også bruge rengøringsmidler som husrens, samt tape og lignende til afdækning, for at beskytte planter og eventuelle fliser.